Goed gedaan!

Het is geweldig dat je de 7 gouden tips hebt aangevraagd om vrede met je emoties te sluiten. Een e-mail is onderweg naar je. Heb je binnen 24 uur niets van me gezien? Controleer dan even je spam folder. Ik weet dat je heel veel aan mijn tips hebt. Gebruik ze lekker.

Ben je klaar voor meer?

Heb je behoefte aan een grondige aanpak?

Wil je weer lekker in je vel zitten?

De dagen met genoeg energie beginnen en met een goed gevoel afsluiten: je hebt je best gedaan en dat is prima?

Wil je van het geleefd zijn gevoel af?

Kies dan voor mijn traject Pak je leven terug.

Het traject Pak je leven terug is geschikt voor jou als:

  • je van je stressklachten af wilt maar je weet niet hoe
  • je het gevoel van geleefd te zijn zat bent en de regie van je leven terug wilt pakken maar alleen lukt het je niet
  • je gek wordt van je malende gedachten maar geen idee hebt hoe ze te stoppen
  • je de dagelijkse stress niet meer kan verdragen en eindelijk rust wilt in je hoofd en in je lichaam. Nu.
  • je je angsten in de ogen wilt kijken om eindelijk vanuit vertrouwen te leven

Ja, ik wil mijn leven terug!

Hoe zou het zijn voor je als je in de ochtend uitgerust wakker kan worden? Als je de dag door kon brengen vanuit vertouwen in jezelf? Wil je kunnen vaker lachen en zorgeloos je schouder optrekken als iets onverwachts gebeurt – het komt toch allemaal goed.

Dat is allemaal mogelijk als je mijn 1 op 1 traject Pak je leven terug volgt. Dat zijn 7 sessies van 1.5 uur waarin we samen aan de slag gaan. Ik begeleid je met coaching en je krijgt opdrachten voor thuis.

Aan het einde van het traject:

  • geniet je van je leven vanuit verbinding met jezelf, vanuit een gevoel van rijkdom. Omdat je eindelijk kan waarderen wat je allemaal hebt.
  • zie je jezelf staan. Je weet, waardeert en geniet van bijzondere, mooie talenten.
  • weet je hoe te genieten van de kleine dingen en je maakt daar tijd voor. Je leeft in het heden. Alles voelt lichter aan omdat je weet dat wat je doet is goed genoeg. Je bent nu weer gelukkig.
  • weet je hoe je voor jezelf op moet komen en je kwetst niemand meer onbedoeld. Je leeft in een goede verhouding met je emoties.
  • ben je weer de oude: die spontane en gezellige vrouw van vroeger. Je weet het plezier in het leven te vinden. Je lacht, doet gek en je weet hoe je ervoor zorgt dat je kiplekker in je vel zit.

Ik pak mijn leven terug!

Je investering is 750 Euro. Deze kan je in een keer betalen of als je dat fijner vindt in twee delen. Als je in een keer betaalt, dan is het 750 Euro. Als je kiest voor deelbetaling dan betaal je na de eerste sessie 412.50 Euro en na de 3de sessie weer 412.50 Euro.

Mijn cliënten vertellen

“De behandeling was heerlijk en heb ook aan de hand van jouw handelingen verschillende tintelingen in organen/lichaamsdelen gevoeld, een absoluut gevoel van ontspanning heb ik ervaren.
N.a.v. andere ervaringen (nek/schouder massages, shiatsu, etc..) dacht ik… ik wacht nog even af of ik inderdaad “last” ga krijgen van de behandeling, zeker gezien het feit dat ik organen/lichaamsdelen voelde tintelen, maar we zijn nu ruim een halve week verder en ik heb nergens geen last van… sterker nog.. heb het gevoel dat de ontspanning nog steeds doorwerkt in mijn humeur. En de knuffel op het einde van de sessie was absoluut een pluspunt!”
Anja

“Door wat jij doet ontstaat er een innerlijke rust die voelt als een warme deken. En je even alleen laat met jezelf zodat je alles even los kunt laten.”
Chantal

“Tünde is een zeer doortastende, krachtige therapeut voor mij geweest. In de uitgebreide sessies heeft ze me geholpen zowel actief te werken aan mijn hulpvragen, waarbij ze zéér intelligente vragen aan me heeft gesteld (beter dan dat een therapeut dat ooit van te voren heeft gedaan), als reactief. Dit laatste door ontspannen, zachte voetmassages, waarbij er ruimte was om de stappen die ik mentaal zette ook in mijn lijf te laten landen. Toen ik het traject bij Tünde startte was ik heel moe en angstig. En wist ik totaal niet hoe ik goed voor mezelf kon zorgen. Een thema dat eigenlijk altijd weer terugkwam, maar dat ik nog niet eerder écht goed bij de kern aangepakt had. Het traject heeft me prachtige inzichten, maar vooral ook handvatten geboden. Daardoor kon ik aan het eind van het traject vol vertrouwen afscheid nemen. Ik heb nu het gevoel dat ik een keuze heb in mijn denken en handelen. En ik maak niet meer zulke onlogische sprongen in mijn gedachten.
Blijven oefenen met bepaalde opdrachten gaat me brengen waar ik wil zijn. Ik adviseer Tünde van harte
als therapeute. Ze kan je helpen met een fijner leven. ”
Maria