Let it Flow

Kom in beweging – Wees jezelf – Leef

 

 

 

Waar is mijn leven gebleven?

Ik doe zo mijn best. Op het werk. Ik blijf nog een extra uur om die ene heel belangrijke presentatie af te maken. Ik heb er al de hele dag aan gewerkt, zelfs mijn lunchpauze heb ik overgeslagen. Het moet nu echt af. Straks moet ik me ook nog eens haasten als ik op tijd thuis wil zijn. Vanavond moet ik koken, mijn partner haalt de kinderen op. Ik val bijna in slaap in de auto, en de spanning in mijn rechter schouder is killing me. Dan schiet het me te binnen: ik moet nog een telefoontje plegen, ik heb het beloofd. Als ik vandaag niet naar de sportschool ga, lukt het me misschien. Ja, dat is het. Morgen begin ik echt met mijn voorname: dit jaar ga ik meer bewegen. Om 20 00 uur val ik in slaap op de bank. Ik heb geen idee hoe het met de kinderen of met mijn partner gaat. Maar daar heb ik ook geen geduld en energie voor. Ik moet slapen, ik ben doodmoe. Ik doe zo mijn best.

  • Heb je het gevoel geleefd te worden? Merk je dat het niet meer lekker loopt, maar weet je niet hoe je verandering in je leven kan brengen?
  • Vlieg je van het ene naar het andere, als een kip zonder kop? Wil je keuzes kunnen maken en doen wat zin heeft en voldoening geeft maar je weet niet hoe?
  • Heb je een kort lontje en heb je al lang geen rust ervaren? Heb je last van vermoeidheid en lichamelijke klachten (hoofdpijn, spierpijn, buikpijn, slecht slapen, hoge ademhaling)? Wil je ervan af?

 

 

Even voorstellen

Ik ben Tünde. Mezelf overvragen en geleefd worden, ken ik uit eerste hand. Enkele jaren geleden viel ik letterlijk stil, recht in de armen van een flinke burn-out. Daardoor verloor ik niet enkel de verbinding met mezelf, maar ook met de wereld. Het waren zeer moeilijke tijden vol met onbegrip, verwijten, tranen en heel hard werken om de uitweg te vinden en mezelf weer op te bouwen. Tijdens deze donkere tijden, was het voetreflex therapie wat me raakte en met hoop vervulde. Het hielp mij om weer in contact te komen met mezelf en het bracht me ook de diepe wens om zelf voetreflex te gaan doen. Om zelf ook met mensen te gaan werken. Daarom begon ik aan een 3-jarige hbo opleiding bij Total Health Academy en sinds dag een ben ik mijn kennis en ervaring aan het verdiepen en uitbreiden.

 

Meer over mij

Tunde

 

 

 

Vind de weg terug naar jezelf en leef je leven

 

Mijn cliënten vertellen

“Met veel warmte en veel kennis werd ik liefdevol geholpen door Tünde. De massages zijn geweldig, heerlijk en zacht en zijn helend voor mijn hele lichaam en geest. “

Jorien

“Ik ken Tünde sinds 2013 als integere, sensitieve, bewuste en betrokken vrouw. Zoekend naar haar levensdoel/bijdrage, heeft zij haar passie gevonden in voetreflex therapie. In contact zijn met lichaam en gevoel via voetreflex is wat helemaal bij haar past. Tünde legt haar handen op pijnlijke plekken, voelt wat nodig is en brengt me via haar massage letterlijk en figuurlijk in beweging. Na elke behandeling heb ik nieuwe inzichten, stroomt de energie weer en voel ik me sterker om mijn eigen passie te leven.”
Ans

 

 

In je rust jezelf hervinden

Loskomen van belemmerende gedachten en het herkennen van de signalen van je lichaam als je je grenzen overtreedt, dat is wat je leert. Je lichaam wordt gereinigd, je geest komt tot rust en de opgeslagen lasten en ballast laat je los. Dat merk je in je soepelere spieren, in je buik die rustiger wordt. Je slaapt goed in, slaapt rustiger en langer en de hoofdpijn kwelt je niet meer. Je hebt meer energie voor de dag en je voelt je lekkerder in je vel.

Met Let it Flow kom je in een veilige omgeving tot antwoorden op je (levens)vragen. Hierdoor kom je in contact met je essentie, ervaar je jouw wijsheid in de stilte. Deze verdieping maakt dat je jezelf ziet staan en meer van jezelf gaat houden. Je vindt je innerlijke kracht, je gaat bewuster in het leven staan. Vanuit deze hervonden kracht richt je jouw leven opnieuw in. Tegelijkertijd verminderen je lichamelijke en emotionele klachten en je krijgt meer energie voor je dagelijkse taken.

 

Lees verder hoe ik je kan helpen

 

 

 

 

Heb je nog vragen? Vul het formulier in voor een GRATIS overleg van 20 minuten!