Tarieven

Tarieven - lavendelveld

Mijn behandelingen worden (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Informeer hiernaar bij je zorgverzekeraar.

Cadeaubon
Een behandeling cadeau geven is een heel persoonlijk attentie. De belevenis is zeer verrijkend - leuk om te geven, heerlijk om te ontvangen!
Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in de praktijk.

Betalen
Er is een pin mogelijkheid aanwezig in mijn praktijk. Je ontvangt een factuur via de mail, deze kan je declareren bij de zorgverzekeraar. 

Tarieven - FAGT logo

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging FAGT. Hierdoor worden mijn behandelingen door de meeste zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed als je aanvullend verzekerd bent. Dit gaat niet ten koste van je eigen risico.

Tarieven - RBCZ - logo

Ik sta vermeld in het register van Beroepsbeoefenaren Complementaire zorg (RBCZ) en de kwaliteit van mijn behandelingen wordt bewaakt door het Tuchtrecht Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg.

Tarieven - Quasir - logo

Voor klachtafhandeling via een gratis klachtenfunctionaris kun je contact opnemen met www.quasir.nl

Tarieven - zorggeschil - logo

Voor de WKKGZ ben ik via de FAGT aangesloten bij zorggeschil.nl

Bij het tuchtcollege kunt u alleen klagen over situaties die onder de tuchtnormen(beroepscodes) binnen de complementaire zorg vallen. In bijna alle gevallen betreft het hier de beroepscode van de RBCZ/TCZ en de beroepscode van de beroepsorganisatie waarbij de therapeut is aangesloten. Bij studenten betreft het naast de RBCZ/TCZ beroepscode ook de het reglement van de opleiding.