Bedankt voor je aanvraag

Het is geweldig dat je met de video's van het online programma Back to Normal aan de slag gaat. Ik wens je er veel succes mee.

Wil je met je stressklachten en je vermoeidheid structureel aan de slag?

Is het nu de tijd om stop te roepen tegen het overvragen van jezelf?

Zodat je een burn-out uit de weg kan gaan. En je je energie weer terug kan krijgen. Zodat je weer met volle overgave met je kinderen op pad kan. Zodat je een goede moeder kan zijn.

Kies dan voor mijn traject Pak je leven terug.

Het traject Pak je leven terug is geschikt voor jou als:

  • je van je stressklachten af wilt maar je weet niet hoe
  • je het gevoel van geleefd te zijn zat bent en de regie van je leven terug wilt pakken maar alleen lukt het je niet
  • je gek wordt van je malende gedachten maar geen idee hebt hoe ze te stoppen
  • je de dagelijkse stress niet meer kan verdragen en eindelijk rust wilt in je hoofd en in je lichaam. Nu.
  • je je angsten in de ogen wilt kijken om eindelijk vanuit vertrouwen te leven

Ja, ik wil mijn leven terug!

Hoe zou het zijn voor je als je in de ochtend uitgerust wakker kan worden? Als je de dag door kon brengen zonder de pijn in je schouder of zonder barstende hoofdpijn? Zou het fijn zijn als je met een rustig hoofd je dag in kon delen? Wat zal het je brengen als je kon focussen op je werk zonder de malende gedachten? Wil je kunnen vaker lachen en zorgeloos je schouder optrekken als iets onverwachts gebeurt - het komt toch allemaal goed.

Dat is allemaal mogelijk als je mijn 1 op 1 traject Pak je leven terug volgt. Dat zijn 7 sessies van 1.5 uur waarin we samen aan de slag gaan. Ik begeleid je met coaching en met voetreflex behandelingen. Je krijgt opdrachten voor thuis en adviezen om je groei te ondersteunen.

Aan het einde van het traject:

  • heb je je eigen diepe rust ervaren. Je herkent deze en je weet hoe je je rust voor jezelf inzet.
  • gaat je stressgerelateerde lichamelijke klacht minderen, mogelijk lost hij helemaal op.
  • weet je welke sterke overtuiging je in spanning hield en hoe ermee om te gaan.
  • voel je verlichting, alsof een grote last van je schouders afviel.
  • pak je je leven met meer energie en mentale kracht weer op. Dat merk je aan minder piekergedachten en meer optimisme en vertrouwen.

Ik pak mijn leven terug!

Je investering is 750 Euro. Deze kan je in een keer betalen of als je dat fijner vindt in twee delen. Als je in een keer betaalt, dan is het 750 Euro. Als je kiest voor deelbetaling dan betaal je na de eerste sessie 412.50 Euro en na de 3de sessie weer 412.50 Euro.

Na elke sessie krijg je een nota via de mail. Als je aanvullend verzekerd bent mag je deze voor vergoeding inleveren bij jouw zorgverzekeraar. Natuurgeneeskunde (waaronder voetreflex valt) wordt door verschillende verzekeraars volgens verschillende voorwaarden gedekt. Check jouw polis of bel met jouw verzekeraar voor meer informatie.

Mijn cliënten vertellen

“De behandeling was heerlijk en heb ook aan de hand van jouw handelingen verschillende tintelingen in organen/lichaamsdelen gevoeld, een absoluut gevoel van ontspanning heb ik ervaren.
N.a.v. andere ervaringen (nek/schouder massages, shiatsu, etc..) dacht ik… ik wacht nog even af of ik inderdaad “last” ga krijgen van de behandeling, zeker gezien het feit dat ik organen/lichaamsdelen voelde tintelen, maar we zijn nu ruim een halve week verder en ik heb nergens geen last van… sterker nog.. heb het gevoel dat de ontspanning nog steeds doorwerkt in mijn humeur. En de knuffel op het einde van de sessie was absoluut een pluspunt!”
Anja

"Door wat jij doet ontstaat er een innerlijke rust die voelt als een warme deken. En je even alleen laat met jezelf zodat je alles even los kunt laten."
Chantal

"Tünde is een zeer doortastende, krachtige therapeut voor mij geweest. In de uitgebreide sessies heeft ze me geholpen zowel actief te werken aan mijn hulpvragen, waarbij ze zéér intelligente vragen aan me heeft gesteld (beter dan dat een therapeut dat ooit van te voren heeft gedaan), als reactief. Dit laatste door ontspannen, zachte voetmassages, waarbij er ruimte was om de stappen die ik mentaal zette ook in mijn lijf te laten landen. Toen ik het traject bij Tünde startte was ik heel moe en angstig. En wist ik totaal niet hoe ik goed voor mezelf kon zorgen. Een thema dat eigenlijk altijd weer terugkwam, maar dat ik nog niet eerder écht goed bij de kern aangepakt had. Het traject heeft me prachtige inzichten, maar vooral ook handvatten geboden. Daardoor kon ik aan het eind van het traject vol vertrouwen afscheid nemen. Ik heb nu het gevoel dat ik een keuze heb in mijn denken en handelen. En ik maak niet meer zulke onlogische sprongen in mijn gedachten.
Blijven oefenen met bepaalde opdrachten gaat me brengen waar ik wil zijn. Ik adviseer Tünde van harte
als therapeute. Ze kan je helpen met een fijner leven. "
Maria

Ja, Ik pak mijn leven terug!