Stilte is essentieel.
We hebben stilte nodig,
net zoals we lucht nodig hebben
en een plant licht nodig heeft.
Met een geest propvol woorden
en gedachten,
is er geen ruimte voor onszelf.

Thich Nhat Hanh

Voetreflextherapie is een geheel natuurlijke en zéér effectieve methode tegen lichamelijke en geestelijke ongemakken.
Voetreflextherapie combineert de eeuwenoude wijsheid van het Verre Oosten met de moderne wetenschappelijke inzichten van het Westen.
De therapie is gericht op het stimuleren van het zelfgenezend-vermogen van het lichaam. Het uitgangspunt is de gehele mens. Bij gezonde mensen zijn lichaam en geest in balans.

De voet staat aan de basis van een vitaal leven. Op de voeten wordt het lichaam gereflecteerd. Door het bewerken van de reflexen kunnen blokkades weggenomen worden waardoor de doorstroming van bloed, lymfe en energie verbetert.

Bij voetreflextherapie wordt niet de ziekte behandeld, maar de mens in zijn totaliteit. We zoeken naar de oorzaak en werken naar verbetering van binnen uit.

Ik maak gebruik van wat VoetreflexPlus te bieden heeft. In de basis pakken we je klacht vanuit de technieken en principes van voetreflex aan. Deze vul ik aan met de inzichten vanuit de meridiaan leer en energetische technieken. Voetreflex is iets magisch – hij maakt een opening en een toegang tot het lichaam op onverwachte manieren. De aanrakingen op de voeten halen je uit je hoofd en zetten je neer op de plek waar je nu bent. Zoiets wil je ervaren. Ik kan het bijna niet beschrijven hoe dat voelt en gaat.

 

Met liefdevolle aandacht en vanuit een holistisch mensbeeld de oorzaak verhelpen

 

Voetreflex doet wat we vanuit ons hoofd zo moeilijk kunnen doen – activeert de rust in je (wat een rare woordcombinatie, maar dat is wat gebeurt). Als ik aan mijn klanten vraag wat de behandeling hen bracht op dat moment dan is het antwoord altijd RUST. En ze zijn er blij mee.
Ik weet dat rust het voorwaarde is van alle herstel. En rust is wat ik je bezorg. Deze maakt de weg vrij voor het werk wat nodig is om je klacht, pijn, probleem te herstellen, laten beter worden. En dat doe jij.

Tijdens de voetreflex behandeling beleven we samen de weldaad van rust. De ritmische, zachte of juist krachtige handelingen, de aanraking en de sfeer allemaal zorgen voor geborgenheid, warmte en vertrouwen. De wereld rondom je lost op en je vaart weg naar plekken tussen waak en slaap. Daar waar je op dat moment moet zijn.

 

Pijn is de taal van je lichaam – luister naar zijn bericht

 

Ik zie je graag bij me in de praktijk als je

  • last hebt van je spieren: schouder, nek, rugpijn
  • last hebt van je gewrichten
  • te vaak met hoofdpijn zit of juist erge migraine aanvallen hebt
  • last hebt van je voeten
  • vrouwhormonale klachten hebt

 

Mijn cliënten vertellen

“Ik zie Tünde als een zeer professionele en kundige therapeute. Ik heb een aantal maal een behandeling ondergaan door Tünde. In eerste instantie ter ontspanning en later ter behandeling van slapeloosheid. Ik ervaar haar behandelingen als een weldaad en heb na de behandeling altijd het gevoel weer helemaal opgeladen te zijn. Daarnaast heb ik al meermalen goed gebruik kunnen maken van haar aanvullende adviezen. Bovendien vind ik Tünde een hele prettige persoonlijkheid. Ze verstaat de kunst om iemand op zijn gemak te stellen.”

Bianca

“De behandelingen bij Tünde heb ik als heerlijk ervaren. Tünde weet een soort rust over te brengen die op zichzelf al weldadig werkt. En dan nog de heerlijke handelingen aan voeten en benen, iedere behandeling had de hele dag mogen duren. Qua effect heb ik meer balans en ontspanning ervaren. En meer bewustzijn over wat er in mijn lichaam speelt. Bedankt Tünde! “

Elly

“Ik kwam bij Tünde terecht met hormonale klachten. Tünde nam alle tijd om naar me te luisteren en heeft me vervolgens uitgelegd wat de behandelingen zouden gaan inhouden. Tünde is vervolgens professioneel en kundig te werk gegaan. Ik heb de behandelingen als erg prettig (en effectief!) ervaren, mede door de lieve, warme aanpak van Tünde. Voor mij zijn de behandelingen een moment van totale ontspanning. Ik kan ze iedereen (met verschillende klachten) aanraden!”

Elke

 

Veel gestelde vragen

Wanneer kan ik beginnen?
Je kan meestaal per direct beginnen. Klik op de knop en je kan direct je eerste sessie met me inplannen.
Hoe lang duurt het tot dat ik me beter voel?
De klacht geeft meestaal meteen mee tijdens of direct na de behandeling. Voor blijvende verbetering heb je wat meer herhaling nodig dan maar een impuls. Daarom spreken we een paar keer af en gaan we samen monitoren hoe het met je gaat. Je beslist hoe ver je gaat.
Hoe lang duurt een sessie?
De eerste sessie duurt 90 minuten, dan vraag ik grondig na waar je mee zit en maak ik kennis met je. Vervolg behandelingen zijn 70 minuten.
Hoe zit het met je tarief?
De eerste sessie kost 90 euro, voor een vervolg sessie reken ik 70 euro.
Kan ik de factuur declareren?
Ja, als je volgens je polis verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen.

Ik behoud het recht om als het bij de intake blijkt dat je beoogde resultaat eerder te behalen is door diepere werk te verrichten dat ik je een andere route en mogelijkheid aanbied. Als je doel eerder te halen valt door middel van persoonlijke ontwikkeling dan bied ik je het product van Thrive Beyond Dreams LifeCoaching aan. Bekijk het aanbod hier.Uiteraard bepaal je wat we gaan doen.

 

 

Liefdevolle aandacht voor blijvende, diepgaande verandering