Energie tanken en je in stilte laten overweldigen

Wandelstilte retraite in Die in Frankrijk

 

Voor wie wil werken aan persoonlijke groei en op zoek is naar innerlijke rust is deze 6 dagen in de mooie natuur van de zuidelijke Vercors, het grootste natuurpark van Frankrijk is een must.

Even de stekker er uit …

Het doet goed om er af en toe even helemaal tussenuit te zijn. Ver weg van thuis en niet constant in beslag genomen door je mail en gsm. Midden in de overweldigende natuur genieten van rust en stilte.

Deze wandel-stilte-retraite zet niet alleen je lichaam in beweging maar ook de dingen waarmee je vast lijkt te zitten. De dagelijkse activiteiten brengen verstilling en inzicht. Hiermee ga je vervolgens aan de slag. Zo creëer je de mogelijkheid tot verandering en vind je oplossingen die bij jou passen.

Een deel van de dag wordt in stilte doorgebracht. Andere momenten krijg je de kans om ervaringen in de groep te delen, mocht je dat willen. Bovendien is er voldoende tijd om individuele gesprekken met de begeleiders aan te gaan.

Tijdens deze retraite word je begeleid door mij en door Ingrid Druyts, counselor.

Op het programma

Je geniet van het verblijf in een authentiek gerestaureerd huis met fijne tuin en zonnige terrassen. Jan, onze gastheer, verwent je met gezonde maaltijden, samengesteld uit heerlijke streekproducten.
Dagelijks maak je een wandeling door de overweldigende natuur van het grootste natuurpark van Frankrijk. Je neemt een verfrissende duik in de natuurlijke zwemvijver bij de gîte waar je verblijft.
Als je wilt, kan je deelnemen aan allerlei heerlijke activiteiten. Je struint door de smalle steegjes van het middeleeuws stadje Châtillon en Diois. Over het gezellige marktje van Die slenter je tussen de kleurrijke kraampjes.
Op vrijdag vieren we onze laatste avond samen met een kleine afscheidsreceptie.

Resultaat

Na deze week heb je een groeiproces doorgemaakt, je balans hersteld en je innerlijke rust hervonden. Bovendien heb je ontdekt wat voor jou belangrijk is en waardoor jij je beter gaat voelen. Vol energie en gegroeid als mens, kan je er weer een hele tijd tegenaan. Je gaat naar huis als een leuker mens.

 

Praktisch

Investering: € 1150,-; vroegboekprijs € 950,- voor wie inschrijft vóór 1 maart
Inschrijven uiterlijk op 30 april 2019
Onthaal zaterdag 25 mei 2019 vanaf 16u
Vertrek zaterdag 1 juni 2019 om 10u
Maximum 8 deelnemers

Opgelet!
1. Vervoer van thuis naar de verblijfplaats in Die (FR) is niet in de prijs inbegrepen. (Carpoolen of met de hoge snelheidstrein vanuit België en Nederland naar Valence en vervolgens met de trein of bus tot in Die. )
2. Je zorgt zelf voor een goede reisverzekering en eventueel een annuleringsverzekering.
3. Om kosten te besparen breng je zelf mee: handdoeken, een hoeslaken en dekbedovertrek.