Stilte is essentieel.
We hebben stilte nodig,
net zoals we lucht nodig hebben
en een plant licht nodig heeft.
Met een geest propvol woorden
en gedachten,
is er geen ruimte voor onszelf.

Thich Nhat Hanh

Waar is mijn leven gebleven?

In onze snelle, genadeloze maatschappij moet je alle ballen in de lucht houden: je moet hoog presteren, veel bezitten, sporten, sociaal actief zijn – de druk van buitenaf, maar ook van binnen uit is groot. Het gaat maar door, je dag begint al heftig: hoewel je op tijd wakker bent, vertrekken jullie net te laat voor school. Onderweg naar het werk blijf je achter een vrachtauto plakken. Hierdoor voel je de woede in je opstijgen, elke seconde telt – je mag niet te laat aankomen op het werk. Eenmaal aangekomen vliegt de dag voorbij, je duikt met je volle bestaan in de zaken op je werk. Vergadering in en uit, projecten, rapporten, leveranciers, klanten die komen en gaan. Je hebt niet eens de moeite genomen voor een koffie pauze, elke minuut is winst. Opeens schiet het je te binnen: je moet nu vertrekken om de kinderen te halen. Onderweg naar huis is het dezelfde ellende als in de ochtend. Eindelijk thuis begin je razendsnel iets in elkaar te flansen om te eten. Om acht uur ‘s avonds plof je in de bank en wens je dat door een of ander wonder al de spanning uit je systeem zou verdwijnen. Daarnaast wil je antwoord op de vraag krijgen: “Hoe overleef ik dit? Is dit mijn leven?”

De therapie bij Let it Flow is geschikt voor jou als

 • je van je stressklachten af wilt maar je weet niet hoe
 • je het gevoel van geleefd te zijn zat bent en de regie van je leven terug wilt pakken maar alleen lukt het je niet
 • je gek wordt van je malende gedachten maar geen idee hebt hoe ze te stoppen
 • je de dagelijkse stress niet meer kan verdragen en eindelijk rust wilt in je hoofd en in je lichaam. Nu.
 • je je angsten in de ogen wilt kijken om eindelijk vanuit vertrouwen te leven

 

 

Jezelf hervinden-pad

Stop met roofbouw plegen op jezelf!

Het lichaam protesteert in een eigenzinnige taal tegen de roofbouw die je tot nu toe aan jezelf had gepleegd. Je hebt lang genoeg rondgelopen met je (spannings)klachten! Het is nu hoog tijd om pas op de plaats te nemen en kijken wat er aan de hand is. Zonder verandering, zonder je klachten in de ogen te kijken blijf je met ze rondlopen. De kans is groot dat ze erger worden.

Kom en leer de taal van je lichaam beter begrijpen en naar zijn waarschuwingen te luisteren. Herstel de fijne samenwerking tussen lichaam en geest. Hierdoor krijg je weer de regie in eigen handen en kom je van het geleefde gevoel af. Als resultaat sta je in je kracht, je groeit en je geniet van de herwonnen leefruimte, adem.

 

Luisteren en liefdevol met je vooruit lopen is wat Let it Flow doet

 

De voeten zijn een bijzondere toegangspoort tot de mens. Voetreflex maakt mogelijk dat de verbinding tussen lichaam-geest-emoties weer hersteld wordt. Aandacht, aanraking, rust en stilte vertragen, zij verlagen de dagelijkse druk en zetten alles weer in perspectief.
Rust en stilte verzacht. Je kijkt naar jezelf met andere ogen en ziet jouw ware ik. Je ziet jezelf en je ontdekt hoe het is om van jezelf te houden. Geleidelijk herstel je de verbinding met jezelf en vanuit deze verbinding benader je ook jouw naaste. In de stilte ontdek je antwoorden op je (levens)vragen. Je brengt je automatische gedragspatronen een voor een naar het bewuste.
Deze transformatie is een proces. Zij heeft tijd nodig om tot je te dringen en zich te nestelen. Zij heeft ook inzet van jou nodig, van zichzelf gebeurt er niets. Maar je hoeft het niet alleen te doen. Geduld, tijd, moed en ik zijn jouw trouwe metgezellen op je reis.

 

Ben je er klaar voor om te stoppen met roofbouw plegen op je lichaam?

Hoe gaan we aan de slag

Jouw hulpvraag wordt in een behandeltraject aangepakt. Tijdens een intake nemen we jouw (medische) geschiedenis door. Hiermee bepaal ik hoe we ter werk te gaan. Ik lever maatwerk, wat volledig aansluit aan jouw behoefte en situatie.
Je komt regelmatig en voor een bepaalde periode voor een voetreflex behandeling. Met acute klachten een paar keer dichter op elkaar, voor chronische klachten voor een langere tijd. Een consult duurt 70 minuten. Hierin krijg je ondersteunende adviezen en een met liefdevolle aandacht gegeven voetreflex behandeling.
Mijn voetreflex behandeling biedt je het beste van 3 werelden. De 5 elementen leer en de zienswijze van de Traditionele Chinese Geneeskunde verrijken de westerse voetreflex therapie. Als waardevolle aanvulling pas ik energetische protocollen toe. De werking van de voetreflex wordt versterkt met etherische oliën en oefeningen voor thuis.
Zo zie je, je bent in goede handen bij Let it Flow. Omdat we je vooruitgang regelmatig evalueren behoud je zelf de regie en bepaal je mee de koers.
Na elke behandeling krijg je een nota via de mail. Als je aanvullend verzekerd bent mag je deze voor vergoeding inleveren bij jouw zorgverzekeraar. Natuurgeneeskunde (waaronder voetreflex valt) wordt door verschillende verzekeraars volgens verschillende voorwaarden gedekt. Check jouw polis of bel met jouw verzekeraar voor meer informatie.

Let op de contra-indicaties: bij de volgende aandoeningen is voetreflex beperkt/niet toepasbaar:

 • Koorts en infecties
 • Open wonden
 • Besmettelijke huidaandoeningen
 • Trombose
 • Bij hartafwijkingen, chemo/bestraling masseer ik alleen in overleg met de behandelende arts.

 

Mijn cliënten vertellen

“De behandelingen bij Tünde heb ik als heerlijk ervaren. Tünde weet een soort rust over te brengen die op zichzelf al weldadig werkt. En dan nog de heerlijke handelingen aan voeten en benen, iedere behandeling had de hele dag mogen duren. Qua effect heb ik meer balans en ontspanning ervaren. En meer bewustzijn over wat er in mijn lichaam speelt. Bedankt Tünde!”

Elly

“De behandeling was heerlijk en heb ook aan de hand van jouw handelingen verschillende tintelingen in organen/lichaamsdelen gevoeld, een absoluut gevoel van ontspanning heb ik ervaren.
N.a.v. andere ervaringen (nek/schouder massages, shiatsu, etc..) dacht ik… ik wacht nog even af of ik inderdaad “last” ga krijgen van de behandeling, zeker gezien het feit dat ik organen/lichaamsdelen voelde tintelen, maar we zijn nu ruim een halve week verder en ik heb nergens geen last van… sterker nog.. heb het gevoel dat de ontspanning nog steeds doorwerkt in mijn humeur. En de knuffel op het einde van de sessie was absoluut een pluspunt!”

Anja

 

Liefdevolle aandacht voor blijvende, diepgaande verandering

 

Photo by Simon Migaj from Pexels-jezelf hervinden

 

Voetreflextherapie –

pak je leven terug

 • 5 sessies om aan je klacht en jezelf te werken
 • inzichten in je patronen, hun invloed op jou en hoe je ze los kan laten
 • blijvende verandering, bewustwording

  Resultaat

 • rust in je hoofd en in je lichaam
 • klachten verminderen/verdwijnen
 • herwonnen kracht en levenslust

 
  Jouw investering in jezelf

 • 340 Euro
  (verminder dit met de vergoeding uit je aanvullende verzekering; na elke behandeling krijg je een nota)

Jezelf hervinden-boom water

 

Eerste sessie –

ervaar de weldaad van rust

 • jouw eerste VoetreflexPlus sessie bij Let it Flow
 • werkend op je lichamelijke of emotionele klacht
 • jouw eerste stap naar blijvende verandering van je gezondheid

  Resultaat

 • verstilling
 • verbonden voelen met je lichaam
 • ervaren van rust en zijn invloed op jou

  Jouw investering in jezelf

 • 90 minuten slechts 80 Euro (normaal 98 Euro)
  (verminder dit met de vergoeding uit je aanvullende verzekering; na de behandeling krijg je een nota)